У Харкові обікрали медика інфекційної лікарні

Зловмисники відкрили кабінет лікаря та вкрали ноутбук

У середу, 29 квітня, у Харкові вкрали ноутбук з кабінету лікаря. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у відділі комунікації поліції Харківської області.

Це сталося в обласній інфекційній лікарні, яка розташована на проспекті Героїв Сталінграда, 160.

Повідомлення до Слобідського відділу поліції надійшло о16:29. Зі слів лікаря, повернувшись до кабінету, вона виявила відчинений замок та відсутність ноутбуку. 

У поліції повідомили, що на місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Наразі встановлюються всі обставини крадіжки та вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Фото: khersondaily

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що у Харківській області правоохоронці знайшли мертвим 42-річного мешканця села Олексіївка Краснокутського району, який 5 років перебував у розшуку як особа, що переховувалась від суда і слідства. За версією слідства розшукуваного вбив товариш по чарці.

Також "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові затримали оголену жінку, яка йшла з ножем у руках і пакетом у якому лежала відрізана голова дівчини - підлітка. Повідомляється, що вона вбила свою доньку.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися