Через детонацію вибухонебезпечного предмету загинуло двоє рятувальників

Учора сталася надзвичайна подія, внаслідок якої загинули люди.

31 травня сталася надзвичайна подія, а саме детонація вибухонебезпечного предмету, тип якого встановлюється. На жаль, внаслідок події загинуло двоє співробітників ДСНС. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Міжрегіонального центру гуманітарного розмінування та швидкого реагування.

Де саме сталася подія, не повідомляється, проте відомо, що сам Міжрегіональний центр працює на території Харківської області.

Наразі проводиться перевірка. Обставини події встановлюються правоохоронними органами.

"Такі випадки, на жаль, сьогодення в якому живе наша країна з початком широкомасштабного вторгнення з боку російської федерації. Ворожі боєприпаси продовжують забирати життя рятувальників навіть не завдаючи прямого удару по підрозділу", – зазначили у центрі гуманітарного розмінування.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

З 1 червня вводять зміни до безкоштовних соціальних автобусів у Харківській області

З 01 червня вводиться додатковий рух на спеціальному автобусному маршруті "Балаклія - Залиман - Савинці". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської військової адміністрації. Автобусний рух буде здійснюватися щовівторка та щочетверга.

Вартість проїзду "Балаклія - Залиман" - 45 грн. Розклад можна подивитися за посиланням.

У Харкові підозрюють у злочині працівників "Харківгазу": що накоїли чоловіки

Допомагали окупантам в налагодженні газопостачання — двом робітникам АТ "Харківгаз" повідомлено про підозру.

За процесуального керівництва Слобідської окружної прокуратури м. Харкова заочно повідомлено про підозру двом чоловікам за фактом колабораційної діяльності (ч. 4 ст. 111-1 КК України). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

Що саме робили пристосуванці, читайте за посиланням.

У Харкові запрацює дитяча залізниця: коли запустять перший потяг

У Харкові з 1 червня відновить рух потягів дитяча залізниця "Мала Південна". Про це повідомила речниця "Південної залізниці" Ірина Гаманенко.

Дитяча залізниця працюватиме з 1 червня до 29 жовтня 2023 року. Потяги курсуватимуть у вихідні дні з 11:00 до 15:30. У будні дні — згідно з попередніми груповими замовленнями. Інформацію щодо заявок можна отримати за тел. 057 707-02-33.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися