Справа про стрілянину і вибух в Харкові передали в СБУ

У Харкові розслідуватимуть кримінальне провадження за фактом стрілянини і бійки за участю активістів "Нацкорпусу" слідчі спецслужби

Справа про масову бійку і вибух біля Обласного будинку дитини на вулиці Кузнецькій в Харкові передали в СБУ. Про це повідомляє видання NewsRoom, посилаючись на власні джерела в правоохоронних органах. Згідно з повідомленням, справу передали спецслужбам для більш якісного та швидкого розслідування.

Нагадаємо, інцидент стався 30 січня. Пізніше в мережі з'явилося відео, на якому видно бійку двох груп молодих людей, а також вибух біля припаркованих автомобілів. Після події учасники конфлікту поспішили зникнути. У свою чергу, голова харківського відділення "Національного корпусу" Костянтин Немічев заперечував причетність бійців в цій колотнечі. Проте, активіст Сергій Величко заявив, що він разом з товаришами був на місці події, однак вони приїхали туди, щоб захистити товариша.

За фактом інциденту було порушено кримінальне провадження за статтею 296 КК України ("хуліганство"). Розслідування повинна була вести поліція, однак пізніше в обласній прокуратурі прийняли рішення передати всі матеріали СБУ.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що учасник стрільби на Кузнецької в Харкові розповів свою версію конфлікту.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися