У Харкові затримали завідувачку лікарні: що вона скоїла

Лікарка вимагала хабар за видачу ветеринарного паспорту для вивозу тварини за кордон

За ветпаспорт вимагала понад 11 тисяч гривень: у Харкові поліцейські викрили завідувачку дільничної лікарні ветеринарної медицини у хабарництві. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

 Під виглядом надання в державній лікарні послуг щодо щеплення та дозвільних документів для вивозу тварин через державний кордон України керівниця створила систему одержання неправомірної вигоди. За видачу санітарно-ветеринарного паспорта міжнародного зразка жінка вимагала 11300 гривень.

1 листопада ветеринару повідомили про підозру у скоєнні злочину та затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Суд обрав порушниці запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Російські війська завдали ударів по Харкову: де сталися "прильоти"

У ніч з 2 на 3 листопада, близько опівночі та першої години ночі, окупанти здійснили серію ударів шахедами по місту Харкову. Удари були зокрема по Шевченківському, Основ'янському району та передмісті Харкова. Про це повідомив речник Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко, інформують "Коментарі. Харків".

Всього було близько десяти влучань. Всі ці дрони були запущені з прилеглої до Харківської області території РФ. Відео та фото прильотів – дивіться за посиланням.

Очільник області не задоволений роботою комісій щодо компенсацій на відновлення житла

Реалізацію програми єВідновлення в регіоні обговорили на апаратній нараді під головуванням начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, інформують "Коментарі. Харків".

Всього на Харківщині компенсації у межах програми єВідновлення за пошкоджене майно перевищили 835,7 мільйонів гривень.

"Програма єВідновлення є одним із пріоритетних напрямків нашої роботи. Очільник кожної громади, міської та районної військових адміністрацій в регіоні, де дозволяє безпекова ситуація, має докласти максимум зусиль, аби комісії з обробки заяв на компенсацію за пошкоджене або знищене майно набрали темп роботи. Вимагаю від керівників РВА взяти на контроль це питання", – сказав Олег Синєгубов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися