Харківські китайські студенти з підозрою на коронавірус знову налякали всю Україну

У Харківській інфекційній лікарні перебувають дев’ять студентів з Китаю

За даними на вечір, 5 лютого, до Харківської обласної інфекційній лікарні госпіталізували дев’ятьох студентів з Китаю. Про це "Коментарям. Харків" повідомили у прес-службі Харківської обласної державної адміністрації.

У облдержадміністрації, з посиланням на інформацію керівництва інфекційної лікарні розповіли, що студенти знаходяться у лікарні з кінця січня та початку лютого. Наразі у жодного з пацієнтів коронавірус не вивили, немає і підозр, що вони заразилися небезпечною хворобою.

У хворих виявили лабораторно аденовірусну інфекцію, парагрип, РС-вірус. 

Однак для профілактики всіх громадян Китаю з симптомами ГРВІ відразу госпіталізують до лікарні. Всі вони знаходяться в окремому відділенні та ніяк не контактують з іншими пацієнтами медичного закладу.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що китайський студент, який привіз до Харкова коронавірус, виявився фейком. У Харківській академії культури назвали провокацією розповіді про студента, який повернувся після канікул на батьківщині в Харків з підвищеною температурою та забарикадувався в одному з гуртожитків навчального закладу.

Крім того "Коментарі. Харків" писали, що харків'яни заробляють гроші на паніці, пропонуючи коронапіццу і одноразові маски, які нібито захистять від коронавируса. Тож смертельна хвороба, від якої ще немає ліків, виявляється може стати способом заробітку.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися