У Харкові пацієнт швидкої, якій не давав проїхати в лікарню натовп активістів, не вижив

Чоловік - чорнобилець - перебував на апараті ШВЛ і був першим переведеним пацієнтом з інфекційної лікарні в розпал протестів у Харкові

У Харківському обласному диспансері радіаційного захисту населення помер пацієнт, швидку з яким не пропускали в лікарню. Як повідомляє "Суспільне", чоловік - чорнобилець - був на апараті ШВЛ і був першим переведеним пацієнтом з інфекційної лікарні в розпал протестів.

Як повідомила директор диспансеру Ірина Пирогова, у 73-річного харків'янина була виражена серцево-судинна патологія.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в Мережу потрапили кадри того, як під стінами Харківського обласного спеціалізованого диспансеру радіаційного захисту населення на Новгородській близько сотні людей мітингували проти відкриття диспансеру для прийому громадян, інфікованих коронавірусом. Люди не пускали на територію 4 швидкі, в одній з яких пацієнт з COVID-19 був підключений до апарату ШВЛ.

Також ми писали, що після бійок біля Харківського обласного диспансеру в медустанові розгорівся новий скандал. За словами директора диспансеру Ірини Пирогової, звільнилося ще кілька медиків, і тільки 16 чоловік згодні лікувати інфікованих коронавірусом пацієнтів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися