У Харкові викрили посадовицю міськради: що вона скоїла

«Квартирне питання» без перешкод за 2500 доларів США: у Харкові викрито посадовицю міськради

За даними слідства, у квітні цього року до начальниці одного з відділів Департаменту житлово-комунального господарства Харківської міської ради звернувся чоловік з метою заміни наймача у квартирі у Харкові та почав збирати необхідні документи. Під час спілкування посадовиця вирішила вийти за межі законодавчого регулювання та нажитись на довірливому громадянині. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

Жінка повідомила чоловіку, що вказане питання вирішити безкоштовно буде неможливо, тому він повинен надати їй, як мінімум, 1000 доларів США. Начальниця відділу додала, що сума не є остаточною та буде залежати від зібраних ним документів та "додаткових обставин".

Згодом чиновниця оголосила суму вже у 2500 доларів США, які отримала від чоловіка 1 липня.

Посадовиця міської ради викрита правоохоронцями.

За процесуального керівництва Харківської окружної прокуратури Харківської області повідомлено про підозру жінці за фактом одержання службовою особою неправомірної вигоди для себе за вчинення такою службовою особою в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду, дії з використанням службового становища, поєднаного з вимаганням неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

Досудове розслідування проводить СВ ВП №3 Харківського РУП №1 ГУНП в Харківській області. Оперативний супровід — Управління СБУ в Харківській області.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Служба безпеки затримала на Харківщині агента воєнної розвідки рф, який шпигував за військовимиешелонами Сил оборони.

Зловмисником виявився помічник машиніста локомотивного депо регіональної філії Укрзалізниці. Посадовця дистанційно завербував співробітник 78-го розвідцентру головного управління генштабу збройних сил росії (відомого як гру). За вказівкою з рф агент збирав інформацію про залізничні маршрути, якими ЗСУ переправляє важке озброєння та боєприпаси на передову. Перебуваючи в кабіні локомотиву, зрадник приховано фіксував напрямки переміщення рухомих складів українських військ.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися