У Харкові виставили на продаж будинок з градусником

Стартова ціна аукціону становить менше півмільйона гривень

Регіональне відділення фонду державного майна України по Харківській області виставило на аукціон будівлю з термометром по вул. Сумській, 1 у Харкові. Про це порталу "Коментарі" стало відомо з сайту Prozorro. Продажі.

В складі Єдиного майнового комплексу, який виставлено на продаж, є два обєкта нерухомого майна: Нежитлові приміщення, які знаходяться в будівлі (пам'ятка архітектури) по вул. Сумська, 1 та гараж за адресою м. Харків, пров. Лазьківський, 7. Загальна площа нерухомого майна становить 4373,3 кв.м. Майно ЄМК частково передано в оренду. Вартість активів ЄМК станом на 31.03.2024 становить 839,0 тис.грн. Земельна ділянка окремо не виділена. Транспортні засоби на балансі установи не обліковуються.

Аукціон буде проведено 16 серпня 2024 року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові зламався найбільший термометр в місті

Через спеку вийшло з ладу обладнання живлення міського термометра на ст. м. "Історичний музей". Через це не працює індикація температури та годинник. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Фахівці полагодили його раніше заявленого терміну.

Читайте також: Корупційний скандал у податковій Харківщини: підозру винесли "куратору схеми"

Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура повідомили про підозру колишньому виконувачу обов'язків начальника Головного управління Державної податкової служби України у Харківській області Василю Гладченку. Про це повідомляють пресслужби органів, не зазначаючи прізвища, інформує портал "Коментарі".

Вірогідно, йдеться саме про Гладченка, якого звільнили з посади одразу після затримання одного з посадовців вказаного управління податкової в лютому 2024 року. За даними слідства, взимку цього року начальниця відділу ГУ ДПС у Харківській області підбурила представника приватного товариства надати 55 тис. дол. США за виключення його компанії з переліку платників, які відповідають критеріям ризиковості.

Кошти зокрема призначалися і тодішньому очільнику харківської податкової, який мав забезпечити прийняття фінального рішення.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися