У Безлюдівці зникла дитина: подробиці

Поліцейські оперативно розшукали неповнолітню мешканку селища Безлюдівка та передали батькам

25 липня близько 23:00 до відділу поліції № 3 Харківського районного управління поліції № 1 надійшло повідомлення про зникнення 13-річної дитини. Мати дівчини повідомила, що донька після сварки пішла з дому близько 15:00 та не повернулася. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Правоохоронці перевірили місця ймовірного перебування неповнолітньої та виявили розшукувану у її знайомого в місті Мерефа.

Працівники поліції провели з неповнолітньою та її родиною профілактичну роботу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Харківщині сталося жорстоке вбивство: молоду дівчину знайшли у лісі

15 липня до поліції звернулася мешканка Харкова та повідомила про зникнення своєї 20-річної сестри Вікторії Ахвердієвої. Зі слів заявниці, дівчина приїхала до родички у село Палатки Красноградського району. Близько 22:00 13 липня вона перебувала на подвір’ї домоволодіння та зникла при невідомих обставинах. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

До пошуків були залучені поліцейські територіальних підрозділів, спеціалізована кінологічна група з пошуку та ексгумації тіл загиблих та останків громадської організації "Павлоградський пошуково-рятувальний кінологічний загін "Антарєс" та пошукова група "Троянда на руці".

В ході проведення розшукових заходів оперативники Красноградського РВП та Управління карного розшуку ГУНП в Харківській області встановили, що напередодні зникнення дівчина була разом з 35-річним знайомим. Чоловік вбив її, а тіло закопав у лісі.

Начальник Слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов розповів деталі цього жорстокого вбивства. "На жаль, знайшли її ми – вбитою, під шаром землі в лісосмузі. Тіло було загорнуто в килим та засипано землею. Саме це завадило пошуковим загонам та кінологам виявити дівчину раніше, під час прочісування місцевості", – розповів слідчий.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися