На Харківщині сталося ще одне жорстоке вбивство: злочинці ховалися в лісі

Переховувались у лісі: на Харківщині поліція затримала двох зловмисників, які до смерті забили односельця

23 липня до відділу поліції № 2 Чугуївського РУП ГУНП в Харківській області від лікарів надійшло повідомлення про те, що до медичного закладу з села Таранівка Чугуївського району доставили побитого чоловіка у непритомному стані. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

У ході слідчо-оперативних заходів правоохоронці встановили, що тілесні ушкодження потерпілий отримав 22 липня від двох односельців. Під час спільного розпивання спиртних напоїв між чоловіком та підозрюваними виникла сварка, яка переросла у бійку. Порушники завдали постраждалому множинні удари по голові та покинули на вулиці. Наступного дня 58-річний постраждалий від тяжких тілесних ушкоджень помер, не приходячи до тями.

Працівники відділу поліції № 2 Чугуївського РУП та поліцейські офіцери громади протягом доби розшукали та затримали нападників, які переховувались у лісі. Ними виявилися 41 та 37-річні мешканці села. Молодший із чоловіків раніше притягувався до кримінальної відповідальності.

Зловмисників затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

25 липня слідчі повідомили фігурантам про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Прокуратура повідомила подробиці вбивства 20-річної дівчини на Харківщині

Встановлено, що між чоловіком і дівчиною виникла сварка, у ході якої зловмисник, маючи фізичну перевагу, став душити потерпілу, поки вона не перестала подавати ознаки життя. Переконавшись, що дівчина мертва, вбивця, щоб приховати злочин, переніс тіло в лісовий масив поблизу свого місця мешкання, де і закопав його.

Що буде зловмиснику – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися