Мешканка Харкова відзначила 104-й день народження

Мешканка Салтівського району приймала вітання 104 раз

Мешканці Салтівського району Ользі Йосиповні Ільїній напередодні виповнилося 104 роки. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

З визначною датою іменинницю привітали голова Адміністрації Салтівського району Олексій Топчій та голова районної ветеранської організації Ніна Кононенко.

Після закінчення школи Ольга Йосипівна вступила до Харківського медичного інституту, який під час окупації міста евакуювали. У 1943 році повернулася до Харкова та була мобілізована у новостворену Польську дивізію, з якою дійшла до Берліна у званні капітана медичної служби. Після закінчення війни повернулася додому і до 70 років працювала лікарем. Нагороджена медалями "За звільнення Варшави", "За Одру, Нису і Балтику".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Мешканці Харківщини, що отримали грошову допомогу, мають пройти перевірки

Отримувачі грошової допомоги від Всесвітньої продовольчої програми ООН мають пройти повторну верифікацію, щоб продовжити отримувати допомогу. Про це повідомили у Чугуївській міській територіальній громаді, інформує портал "Коментарі". Так, 25-27, 29-31 липня, 1-2 серпня 2024 року виключно для осіб, які у квітні - липні 2024 року отримали грошову допомогу від Всесвітньої продовольчої програми ООН, буде проводитися повторна верифікація.

Читайте також: Комунальне підприємство судитиметься з харків’янами за борги

Понад 7 мільярдів гривень боргу від населення і надважка ремонтна кампанія: комунальне підприємство "Харківські теплові мережі" опинилося у скрутному становищі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію КП "ХТМ". На сьогодні обсяги ремонтних робіт у десятки разів перевищують мирний регламент. А фінансування тримається виключно на підтримці міського бюджету та закордонних кредитах. Натомість основне джерело фінансування підприємства – оплата від споживачів.

Тепло не можна відключати навіть за борги, але самі борги можна стягувати – або добровільно, або примусово через суд. Крім того, 6 травня цього року набрав чинності закон, згідно з яким банки можуть блокувати рахунки. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися