У Харківській області сталася трагедія

Чоловік не реагував на сигнали машиніста

11 липня у Зміївській громаді потяг збив людину. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Мешканець села Таранівка сидів на рейках залізничної колії. Для уникнення наїзду машиністи неодноразово застосовували світлові та звукові сигнали та екстрене гальмування, однак уникнути трагедії не вдалося.

Чоловік отримав травми, несумісні з життям. Слідчі розслідують обставини трагедії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харківському університеті повідомили про загибель випускника

7 лютого 2023 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Козача Лопань загинув випускник кафедри управління персоналом та підприємництва ННІ "Інститут державного управління" 2023 року Микола Горбунов. Про це повідомили в ХНУ імені В. Н. Каразіна, інформує портал "Коментарі".

У січні 2022 року хлопець підписав контракт зі 125 окремим батальйоном Сил територіальної оборони України 113 окремої бригади Сил територіальної оборони України.

У січні 2023 року закінчив навчання заочно і здобув вищу освіту в ННІ "Інститут державного управління" Каразінського університету, отримавши диплом бакалавра за спеціальністю "Економіка".

Похований на кладовищі села Клугино-Башкирівка.

"Жорстока війна, розв’язана росією, щодня забирає життя найкращих синів і доньок України. Миколі був лише 21 рік... Каразінська спільнота висловлює глибокі співчуття родині, близьким та друзям загиблого. Вічна пам’ять захисникам України!" – написали в університеті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися