80 людей на Харківщині затримала поліція за добу

Людей доставляють до територіальних підрозділів поліції для перевірки

Протягом доби поліцейські зареєстрували 1452 звернення від мешканців Харкова та області. Всі виклики оперативно опрацьовані. Більшість з них стосувалися фактів порушення законів та звичаїв війни, привласнення чужого майна, шахрайств, хуліганств, незаконного обігу наркотиків. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 80 осіб.

На блокпостах Харківської області з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевіряють транспортні засоби.

В ході відпрацювання території поліцейські викрили 2 громадян у незаконному обігу наркотичних речовин. У порушників вилучили заборонені речовини.

Минулої доби на території Харківщини сталося 21 дорожньо-транспортна пригода, в яких 7 громадян отримали травми.

Правоохоронці склали 13 адміністративних протоколів за порушення правил дорожнього руху: 5 - за керування автомобілями у стані сп’яніння, 3 – за керування автомобілями без відповідних документів, 5 – за перевищення швидкості.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Мешканець села Борівське Куп’янського району, будучи військовозобов’язаним і у квітні 2023 року визнаним придатним до військової служби, після одержання повістки без поважних причин не з’явився у визначений час до районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки для подальшого проходження служби. Що йому за це було – читайте за посиланням.

Читайте також: Офіційне повідомлення Міністерства оборони України щодо некоректних трактувань норми закону про оновлення військово-облікових даних та передбачених законодавством штрафів опублікували у Харківському ОТЦК та СП, інформує портал "Коментарі".

Міністерство оборони підкреслює, що при поновленні даних проходження військово-лікарської комісії не вимагається. Проходження ВЛК необхідне лише після отримання повістки на проходження військово-лікарської комісії. Подробиці – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися