У Харкові стався витік газу під землею: що кажуть газовики

«Газмережі» усунули витік газу на підземному газопроводі в Харкові

У Шевченківському районі міста фахівці Харківської міської філії "Газмережі" провели ремонтно-відновлювальні роботи на підземному газопроводі середнього тиску. Харківські газовики замінили зношену ділянку газопроводу та усунули витік газу. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської філії "Газмережі".

Тимчасово відключеним споживачам повернули газопостачання відразу після завершення робіт.

Харківська міська філія "Газмережі" продовжує підготовку до опалювального сезону. Ремонтні роботи тривають в усіх районах міста, щоб підтримувати безперебійність газопостачання для мешканців та підприємств, особливо в холодний сезон.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Які графіки відключення світла діють сьогодні у Харкові та області

Сьогодні, 17 липня, у Харкові та Харківській області застосовується посилений графік погодинних відключень (ГПВ). Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію АТ "Харківобленерго".

"У зв'язку зі складною ситуацією в енергосистемі України через пошкодження енергооб'єктів внаслідок ворожих обстрілів, а також через аномальні погодні умови введено додаткові обмеження електропостачання по всій країні, у тому числі і в Харківській області.  Інформуємо про зміни у графіку погодинних відключень на найближчі три дні, з 17 по 19 липня включно.

Нагадуємо вам, що у звʼязку зі складною ситуацією в Обʼєднаній енергетичній системі України ГПВ діє з 00:00 до 24:00", – повідомили в обленерго.

Новий графік – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися