У поліцію Харківської області доставили 22 людини

Людей доставляють до територіальних підрозділів для перевірки

1249 громадян звернулись до працівників поліції Харківщини минулої доби. Всі виклики оперативно опрацьовані. Більшість з них стосувалися фактів порушення законів та звичаїв війни, привласнення чужого майна, шахрайств, хуліганств, незаконного обігу наркотиків. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 22 особи.

На блокпостах Харківської області з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 2100 транспортних засобів.

В ході відпрацювання території поліцейські викрили 2 громадян у незаконному обігу наркотичних речовин. У порушників вилучили заборонені речовини.

У селищі Васищеве Харківського району працівники поліції викрили зловмисника у незаконному заволодінні транспортним засобом. 20-річний місцевий мешканець викрав мотоцикл "Дніпро МТ-10", який знаходився біля двору домоволодіння заявника. Правоохоронці оперативно розшукали зловмисника, транспортний засіб повернули власнику.

Працівники поліції викрили 4 водіїв, які керували транспортним засобом у стані сп'яніння.

Читайте також: Харків буде з водою навіть під час відключень світла – мер Терехов

Міський голова Харкова Ігор Терехов у етері нацмарафону прокоментував ситуацію в місті у зв’язку зі спекою та посиленими відключеннями світла.

“У Харкові збільшилися часи відключення енергопостачання. Вони досягають десь до 6-12 годин по деяких районах міста Харкова. Тому будемо працювати над децентралізацією системи енергопостачання”, – зазначив Терехов.

Він повідомив, що спека в місті вже побила чотири рекорди, які були встановлені за весь період метеоспостережень, а середньодобова температура повітря сягає 36,2 градуса. При цьому наразі в місті немає перебоїв із водопостачанням, які є у багатьох населених пунктах України, у тому числі й у столиці.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися