У місті на Харківщині шукають вандалів, які розкрадають Алею пам’яті Захисників

Мешканців просять повідомляти про такі факти

У Чугуєві з Алеї вшанування пам'яті Захисників і Захисниць України в сквері Захисників невідома особа вкрала кашпо з квітами, якими була облаштована Алея. Про це повідомили у Чугуївській міській територіальній громаді, інформує портал "Коментарі".

"Як можна спати ночами, коли ти взяв квіти з святого місця, чи можна цим квітам радіти вдома... чи продати їх, знаючи звідки вони... Повний розпач, серце розривається... Хочеться написати багато поганих слів в адрес цих "людей", не можна...

Шановна громадо, майже кожен з нас проходить у цьому сквері, будьте пильними, особливо ввечері та зранку, викликайте поліцію, якщо бачите крадіїв. Вбережемо святу пам'ять про полеглих хлопців і дівчат, які віддали життя за всіх нас!" – закликали у громаді місцевих мешканців.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Серед звільнених військовополонених – семеро мешканців Харківщини

В Україні напередодні вдалося звільнити з ворожого полону ще 95 військовослужбовців. Серед них 7 бійців із Харківської області. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

Так, вдалося повернути додому два захисники з Харкова, по одному з сіл Малинівка та Приморське Чугуївського району, а також по одному захиснику з Мерефи, Руської Лозової та одного українського воїна з села Краснопавлівка Лозівського району.

Читайте також:У Харківській області повідомили про пільги та виплати для військовослужбовців та їх родин

На апаратній нараді ОВА озвучили проміжні результати комплексної Програми підтримки захисників і захисниць та їхніх родин на 2024-2028 роки. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

У ХОВА закликають військових Харківщини та їхні сім‘ї звертатися за компенсаціями в межах цієї програми підтримки. Усю інформацію можна отримати – за посиланням.

 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися