У Харкові попрощались із захисником з Борової

Героя поховали на Алеї Слави у Харкові

Прощання з Сергієм Петровичем Фальком відбувалося на Алеї Слави. Провести Героя в останню путь приїхали рідні, друзі, бойові побратими, колишні колеги, керівник підприємства, на якому працював Сергій до мобілізації, земляки, небайдужі українці. Про це повідомили у Борівській селищній раді, інформує портал "Коментарі".

Начальник Борівської селищної військової адміністрації Олександр Тертишний від імені громади висловив глибокі співчуття рідним та близьким Сергія.

Командир та побратими солдата Сергія Фалька віддали честь загиблому товаришу, дякували йому за мужність, відданість і самопожертву, обіцяли обов’язково помститися ворогу за обірване життя справжнього Героя. Вдові воїна передали нагородну пам’ятну монету 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр".

Поховали Героя з усіма військовими почестями.

Солдат Сергій Фалько з 2023 року захищав Батьківщину у складі 93-ї ОМБр "Холодний Яр". Загинув 10 липня 2024 року в ході виконання бойового завдання поблизу села Андріївка Бахмутського району Донецької області. Під час ворожого артилерійського обстрілу він рятував побратима, але сам отримав поранення несумісні з життям. До останнього подиху він був відданий військовій присязі на вірність українському народові.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Окупанти вдарили по центру міста на Харківщині: є постраждалі, серед них – діти

Є пошкодження житлових будинків, об'єктів торгівлі, соціальної сфери та іншої цивільної інфраструктури у центрі міста Чугуїв внаслідок обстрілу. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі". На цю хвилину 9 поранених, серед яких хлопчик 14 років. Усі – в середньому та легкому станах. Стан хлопчика – стабільний.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися