Сім’я з трьома дітьми потрапила в ДТП на Харківщині

Жінка виїхала на зустрічну смугу, через що постраждали її діти та чоловік

20 липня на автошляху "Зміїв-Харків" поблизу міста Зміїв 41-річна водійка "Hyundai Sonata" виїхала на смугу зустрічного руху, де зіштовхнулася з "Audi А6". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Внаслідок ДТП постраждали кермувальниця "Hyundai”, її 48-річний чоловік та троє дітей чотирьох й семи років і одинадцяти місяців. Також забої отримав водій "Audi А6". Слідчі відкрили кримінальне провадження.

Також упродовж минулої доби по допомогу до працівників поліції Харківщини звернулося 1395 громадян. Всі звернення оперативно опрацьовані. Більшість з них стосувалися фактів порушення законів та звичаїв війни, привласнення чужого майна, шахрайств, незаконного обігу наркотиків.

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставили для перевірки понад 20 громадян.

На блокпостах Харківської області з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили більше ніж 2150 транспортних засобів.

В ході відпрацювання території поліцейські викрили 2 громадян у незаконному обігу наркотичних речовин. У порушників вилучили заборонені речовини.

У Куп’янському районі працівники поліції викрили водія, який керував транспортним засобом у стані сп'яніння.

Читайте також: Водій школи на Харківщині може сісти на 12 років за ґрати

За даними слідства, під час захоплення російськими військовими селища Козача Лопань місцевий мешканець свідомо вирішив допомагати окупантам. До повномасштабного вторгнення рф на територію України чоловік працював водієм у місцевій школі. Вже під час приходу "русского мира" він застосував свої "навички" у війні рф проти України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

Спочатку фігурант перефарбував шкільний автобус у зелений колір та намалював на ньому російську символіку. На вказаному транспорті чоловік возив російських військових на лікування та ротацію до Бєлгорода, а потім забирав загарбників назад.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися