На Харківщині помер підполковник ЗСУ

У Чугуївській громаді провели в останню путь військовослужбовця Олексія Гречку

19 липня 2024 року підполковник Олексій Сергійович Гречка помер внаслідок отриманої важкої травми. Учора, 22 липня, військового поховали на Алеї пам’яті у Чугуєві. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Чугуївської міської територіальної громади.

picture

Підполковник Олексій Сергійович Гречка все своє життя присвятив службі в Збройних Силах України. Родом він з Черкащини: народився 4 вересня 1977 року в селі Скибин Жашківського району Черкаської області. Закінчив школу в рідному селі та потім вступив до Харківського військового університету, який закінчив у 1999 році. Після навчання протягом року служив у Національній гвардії України. З 2000 року служив у 92-й бригаді (в/ч А0501): пройшов шлях від начальника зв’язку – командира взводу в/ч А0501 до командира зенітного ракетно-артилерійського дивізіону в/ч А0501 ОК "Схід" СВ ЗС України. Жив з родиною у Чугуєві.

"Вся Чугуївська громада схиляє голови в глибокій скорботі та висловлює щирі співчуття рідним та близьким Олексія Сергійовича Гречки. Вічна пам’ять…", – написали у громаді.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харківському університеті попрощалися з професором

Пішов із життя доктор історичних наук, заслужений професор Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого Григорій Григорович Демиденко. Про це повідомили на сторінці університету в Фейсбук, інформує портал "Коментарі".

"Із великою скорботою повідомляємо, що 20 липня 2024 року на 85-му році життя помер видатний вчений в галузі теорії держави і права України, історії держави і права України та зарубіжних країн, заслужений професор Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, доктор історичних наук, професор, лауреат премії імені Ярослава Мудрого Григорій Григорович Демиденко", – написали у виші. Фото та про життєвий шлях професора – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися