Обстріл Екопарку на Харківщині: жахливі кадри

Окупанти завдали ракетних ударів по Фельдман Екопарку

Сьогодні вранці ворог завдав ракетних ударів по Харкову та передмістю. Внаслідок чого, чергове улюблене місце харків’ян знищене. Про руйнування в Фельдман Екопарку повідомив голова Малоданилівської селищної ради Олександр Гололобов.

"Наслідки ранішніх прильотів:

Друга стайня за другий місяць зруйнована в Малоданилівській громаді.

Травмовано дві людини.

Серед зниклих безвісти одна тварина - кенгуру, яка мешкала в приміщені стайні". – написав Гололобов.

Нагадаємо, що 24 липня, починаючи з 5:15 до 5:25, війська рф завдали ракетні удари по Немишлянському району м. Харкова. Влучання зафіксовано по території цивільного підприємства: зазнали пошкоджень  приміщення підприємства та шість автомобілів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

За другою адресою пошкоджено приватний житловий будинок. Точний тип ракет, якими ворог вдарив по місту, наразі встановлюється.

Також сьогодні близько 5:00 зс рф здійснили обстріл с. Лісне Малоданилівської ТГ Харківського району. Пошкоджено будівлі екопарку, поранення отримали двоє співробітників — чоловіки 19 та 41 років.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

В Екопарку повідомили, чому тварин не евакуюють з Харкова

У білих тигрів, які проживають в Харківському Екопарку, народилися двоє чудових тигренят - дівчинок. Про це повідомили на сторінці Екопарку в Фейсбук, інформує портал "Коментарі".

"Незважаючи на війну й страшні звуки обстрілів, їхня мама ніжно піклується про малечу.

Нас часто запитують: чому ми повертаємо наших тварин до Харкова, чому вони не в безпечніших місцях? По-перше, безпечних місць в Україні нині, на жаль, немає. А по-друге – для утримання наших тварин в інших зоопарках потрібно будувати нові повноцінні вольєри, а це зараз мало хто може собі дозволити. А тут – їхній дім та люди, які їх люблять і завжди піклуватимуться про них. Тому ми продовжуємо крок за кроком відновлювати наш Екопарк", – зазначили у закладі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися