У Харківському метрополітені сьогодні діють зміни

На станціях метрополітену тимчасово буде зачинено частину пішохідних переходів

Вихід №3 з підвуличного пішохідного переходу на станції "Історичний музей" (у бік вул. Університетської) буде тимчасово зачинено для користування пасажирів у звʼязку з необхідністю підготовки до ремонтних робіт. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію КП "Харківський метрополітен".

Вихід №4 з підвуличного пішохідного переходу на станції "Студентська" (у бік трамвайної зупинки) тимчасово зачинено для користування пасажирів у звʼязку з проведенням ремонтних робіт.

Про відновлення роботи вказаних ділянок підвуличних пішохідних переходів буде повідомлено додатково.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові перейменують станції метро та вулиці

24 липня відбулося дев'яте, завершальне, засідання Робочої групи Харківської обласної військової адміністрації з питань деімперіалізації та деколонізації топонімії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію ХОВА.

Члени робочої групи, зокрема, проголосували за перейменування станцій метро "Героїв Праці", "Завод імені Малишева" та "Проспект Гагаріна" на "Салтівська", "Заводська" й "Левада" відповідно; вулиць Героїв праці на Нескорених, Лермонтовська на Майка Йогансена, Дружби Народів на Соборності України, Проспект Гагаріна на Проспект Аерокосмічний тощо. Також у Харкові з'являться нові назви вулиць, які увіковічнять імена 13-ї бригади оперативного призначення НГУ "Хартія" та 92-ї окремої штурмової бригади імені кошового отамана Івана Сірка.

Читайте також: На станції "Ярослава Мудрого" встановлюють нові літери з назвою станції

Співробітники метрополітену встановлюють нові літери з назвою на колійні стіни на станції "Ярослава Мудрого". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію КП "Харківський метрополітен". Нагадаємо, що відповідно до розпорядження Харківського міського голови Ігоря Терехова станцію метро "Пушкінська" було перейменовано на "Ярослава Мудрого". Фото – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися