У Харкові пішов з життя відомий активіст і Заслужений лікар України

Сферою наукової діяльності громадського діяча були реформи системи охорони здоров'я

У Харкові не стало професора кафедри соціальної і гуманітарної політики Харківського регіонального інституту держуправління Національної академії держуправління України Богдан Волоса. Про це у Facebook пишуть друзі покійного.

"Богдан Омелянович Волос! Відлетів у вічність... не вірю... не можу повірити... не хочу вірити! Вірний друг, чудова людина, справжній син України... Як це усвідомити?! Постійно телефонують друзі... Всі в розпачі... Співчуття родині і нам усім... Горе..."- написала на своїй сторінці екс-начальник Управління культури і туризму ХОДА Ніна Супруненко.


Богдану Омеляновичу було 70 років. Сферою його наукової діяльності були реформи системи охорони здоров'я та створення системи безперервного медико-гігієнічного виховання населення.

Кандидат медичних наук, має почесне звання "Заслужений лікар України".

Богдан Волос займався громадською діяльністю. Він добре відомий у патріотичних колах Харкова. Працював заступником голови Координаційної ради Харківського об'єднання розвитку громадянського суспільства "Поступ" та членом Національної спілки журналістів.

Як повідомляли "Харків. Коментарі", в Харківському обласному диспансері радіаційного захисту населення помер пацієнт, швидку з яким не пропускали в лікарню. Чоловік - чорнобилець - був на апараті ШВЛ і був першим переведеним пацієнтом з інфекційної лікарні в розпал протестів.
Раніше "Коментарі" повідомляли, що Мережу потрапили кадри того, як під стінами Харківського обласного спеціалізованого диспансеру радіаційного захисту населення на Новгородській близько сотні людей мітингували проти відкриття диспансеру для прийому громадян, інфікованих коронавірусом. Люди не пускали на територію 4 швидкі, в одній з яких пацієнт з COVID-19 був підключений до апарату ШВЛ.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися