Рятувальники Харківської області розповіли про допомогу громадянам у зв'язку з заледенінням (фото)

Бійці ДСНС допомогли доставити лікаря швидкої на місце виклику

За минулу добу, 14 грудня, рятувальники Харківщини чотири рази допомагали жителям і водіям у зв'язку з заледенінням. Про це повідомляє ГУ ДСНС в Харківській області у себе на сайті.

Так, підрозділи Головного управління ДСНС України в Харківській області витягли автомобілями підвищеної прохідності з проблемних ділянок доріг дві машини, одна з яких карета швидкої допомоги. Також допомогли медслужбі і привезли лікаря на місце виклику в село Червоне Харківського району.

Крім того, підрозділи ДСНС допомагали КП "Міськелектротранс" спиляти впало на контактну електромережу дерево.

У Головному управлінні ДСНС в Харківській області постійно моніториться обстава. У всіх підрозділах Харківського гарнізону ДСНС активована резервна техніка для забезпечення нормального і безперебійного циклу життєзабезпечення кожного району, а також налагоджена взаємодія з усіма аварійними та комунальними службами.

Нагадаємо, в Харківській області через ожеледицю оголосили жовтий рівень небезпеки. Водіям рекомендували дотримуватися дистанції між автомобілями, паркувати машини так, щоб не заважати снігоприбиральної техніки, їхати на невеликій швидкості та уникати різких маневрів.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, 13 грудня, після загострення ожеледиці в Харківській області, у швидку звернулися 87 осіб. "За добу у швидку допомогу звернулися 87 осіб зі скаргами на травми, отримані через ожеледицю. З них 77 - госпіталізували. Найчастіше медики реєструють переломи гомілок і променевої гості, розтягнення зв'язок і удари", - керівник Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Віктор Забашта.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися