Під Харковом під час пожежі постраждала пенсіонерка (фото)

Жінка 1935 року народження госпіталізована в ЦРЛ

У Балаклії Харківської області під час пожежі жінка отруїлася чадним газом. Про це повідомили в ГУ ДСНС в Харківській області.

Дзвінок про подію надійшов на "101" 17 грудня о 4:42. Горів будинок на вулиці Мостовий, 7.

На місце події направили одне відділення пожежно-рятувальної служби ДСНС. На момент прибуття пожежників в житловому будинку у вогні були домашні речі та перекриття на площі 10 кв.м. На місці пожежі постраждала господиня 1935 року. Жінку відвезли в Балаклійської ЦРЛ (діагноз отруєння чадним газом).

5:12 пожежу локалізували, а о 6:54 повністю ліквідували. Причина виникнення пожежі з'ясовується. Рятувальники опублікували фото з місця події.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, за останній тиждень в Київському районі Харкова сталося чотири пожежі. Так, вранці, 10 грудня, рятувальники евакуювали сім осіб з будинку  у полум'ї на вулиці Лермонтовській, 3. На місце події відправили 2 відділення пожежно-рятувальної служби на автоцистернах та 1 відділення на автодрабині. До моменту прибуття пожежників на сходовій клітці між 3-м і 4-м поверхами вогонь охопив вже дерев'яні піддони та сміття на площі близько 10 кв.м. Від пожежі з'явилося сильне задимлення, яке піднялося на верхні поверхи. Мешканці квартир могли отруїтися.

11 грудня, горів 12-поверховий будинок на пр. Жуковського, 5, рятувальники отримали о 13:44. До місця події прибули 3 відділення Служби порятунку на автоцистернах та 1 відділення на автодрабині. Горіла трикімнатна квартира. Пожежники врятували власника квартири 1959 року народження. Ще 6 мешканців верхніх поверхів будинку евакуювали. Площа пожежі склала близько 40 кв. м.

А 14 грудня, в дев'ятиповерховому будинку по вулиці Академіка Вальтера, 7 сталася пожежа у квартирі. Пожежа почалась у квартирі на 7-му поверсі, де горіли домашні речі на площі 40 кв.м. В результаті пожежі з'явилося сильне задимлення. Під час гасіння вогню в пекучій квартирі рятувальники виявили тіла двох загиблих людей, особи яких встановлюються. З небезпечних задимлених зон на свіже повітря ланками газодимозахисної служби евакуйовано 12 мешканців.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися