Під Харковом згорів "Патріот" (фото)

Автомобіль згорів повністю

У Дергачівському районі Харківської області загорілося транспортний засіб на території приватного домоволодіння. Про це повідомляє ГУ ДСНС в Харківській області.

Рятувальники розповіли, що 19 січня о 15:44 на номер 101 повідомили про пожежу, яка сталася в автомобілі "УАЗ Патріот" 2006 року випуску. Машина перебувала у дворі приватного будинку по вул. Мирна, села Григорівка Дергачівського району.

На місце події приїхало відділення служби порятунку села Вільшани і місцева пожежна команда селища міського типу Пересічна. На момент прибуття пожежників автомобіль повністю охопив вогонь. Площа пожежі склала близько 10 кв.м.

О 16:05 пожежу локалізували, а о 16:50 повністю ліквідували. Пожежники зупинили поширення полум'я на житловий будинок та інші забудови. Причина виникнення пожежі з'ясовується. Рятувальники опублікували фото з місця події.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, за останній тиждень це четвертий випадок пожежі в Київському районі. Так, вранці, 10 грудня, рятувальники евакуювали сім осіб з будинку  у полум'ї на вулиці Лермонтовській, 3. На місце події відправили 2 відділення пожежно-рятувальної служби на автоцистернах та 1 відділення на автодрабині. До моменту прибуття пожежників на сходовій клітці між 3-м і 4-м поверхами вогонь охопив вже дерев'яні піддони та сміття на площі близько 10 кв.м. Від пожежі з'явилося сильне задимлення, яке піднялося на верхні поверхи. Мешканці квартир могли отруїтися.

11 грудня, горів 12-поверховий будинок на пр. Жуковського, 5, рятувальники отримали о 13:44. До місця події прибули 3 відділення Служби порятунку на автоцистернах та 1 відділення на автодрабині. Горіла трикімнатна квартира. Пожежники врятували власника квартири 1959 року народження. Ще 6 мешканців верхніх поверхів будинку евакуювали. Площа пожежі склала близько 40 кв. м.

А 14 грудня, в дев'ятиповерховому будинку по вулиці Академіка Вальтера, 7 сталася пожежа у квартирі. Пожежа почалась у квартирі на 7-му поверсі, де горіли домашні речі на площі 40 кв.м. В результаті пожежі з'явилося сильне задимлення. Під час гасіння вогню в пекучій квартирі рятувальники виявили тіла двох загиблих людей, особи яких встановлюються. З небезпечних задимлених зон на свіже повітря ланками газодимозахисної служби евакуйовано 12 мешканців.



Алексей

20 січня 2021, 13:18

Пустой ? Без патриотов ?)))

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися