На Харківській Баварії евакуювали майже 20 осіб (фото)

Повідомлень про постраждалих немає

У Новобаварському районі Харкова сталася пожежа. в результаті якого рятувальникам довелося виводити людей на вулицю. Про це повідомляє ГУ ДСНС в Харківській області на своєму сайті.

Повідомлення про пожежу надійшло на 101 20 січня о 19:06. Горів житловий 3-поверховий будинок на вулиці Кибальчича, 37.

На місце пожежі негайно виїхали 2 відділення Служби порятунку на автоцистернах. На момент прибуття пожежники встановили, що в підвалі горить сміття на площі 5 кв.м. Через сильне задимлення з верхніх поверхів рятувальникам довелося виводити на свіже повітря 18 жителів.

О 19:24 пожежу локалізували та о 19:41 остаточно ліквідували.

За попередніми даними причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем. Рятувальники опублікували фото з місця події

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, вранці, 10 грудня, рятувальники евакуювали сім осіб з будинку  у полум'ї на вулиці Лермонтовській, 3. На місце події відправили 2 відділення пожежно-рятувальної служби на автоцистернах та 1 відділення на автодрабині. До моменту прибуття пожежників на сходовій клітці між 3-м і 4-м поверхами вогонь охопив вже дерев'яні піддони та сміття на площі близько 10 кв.м. Від пожежі з'явилося сильне задимлення, яке піднялося на верхні поверхи. Мешканці квартир могли отруїтися.

11 грудня, горів 12-поверховий будинок на пр. Жуковського, 5, рятувальники отримали о 13:44. До місця події прибули 3 відділення Служби порятунку на автоцистернах та 1 відділення на автодрабині. Горіла трикімнатна квартира. Пожежники врятували власника квартири 1959 року народження. Ще 6 мешканців верхніх поверхів будинку евакуювали. Площа пожежі склала близько 40 кв. м.

А 14 грудня, в дев'ятиповерховому будинку по вулиці Академіка Вальтера, 7 сталася пожежа у квартирі. Пожежа почалась у квартирі на 7-му поверсі, де горіли домашні речі на площі 40 кв.м. В результаті пожежі з'явилося сильне задимлення. Під час гасіння вогню в пекучій квартирі рятувальники виявили тіла двох загиблих людей, особи яких встановлюються. З небезпечних задимлених зон на свіже повітря ланками газодимозахисної служби евакуйовано 12 мешканців.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися