Харківський суд вибрав запобіжний захід викрадачам чоловіка (фото, відео)

Обом зловмисникам загрожує до 10 років в'язниці

У Харкові суд назвав запобіжний захід двом чоловікам, які недавно викрали чоловіка з парковання ТРЦ "Французький бульвар". Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП в Харківській області.

Правосуддя постановило, що 46 і 45-річні зловмисники будуть заарештовані на 60 діб без права внесення застави.

Зараз обом викрадачам повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Згідно з санкцією статті вони можуть сісти у в'язницю на 10 років.

Встановлення замовників злочину і мотивів його вчинення триває.

Нагадаємо, в Харкові 21 січня близько 15:00 двоє невідомих силоміць затягли в машину чоловіка, який чинив опір. У поліцію звернулися очевидці інциденту. Вони розповіли, що на паркованні ТРЦ "Французький бульвар" чоловіка, який виходив з Lexus силоміць затягли в Mercedes Vito на литовських номерах і відвезли в невідомому напрямку.
Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, правоохоронці знайшли 26-річного хлопця Вугар Гардашова, якого викрали, 21 січня, з парковання ТРЦ" Французький бульвар ". Відзначається, що до хлопця підійшли двоє невідомих, почали його душити та силою змусили сісти в автомобіль Mercedes. Після цього жертві натягнули на очі шапку, а руки зв'язали. "Я приїхав на" Нову пошту ", став біля машини, двоє вперед пройшли, один був ззаду. Я на нього подивився і відвернувся, а він мене ззаду почав душити, а двоє запихали в машину", - розповів Вугар.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися