У Харкові разом з сервісним центром нібито "замінували" ще два ліцеї (відео, фото)

Персонал і дітей вивели на вулиці

У Харкові нібито замінували ще ліцей "Очаг" в селищі Жуковського. Про це повідомляє Telegram-канал "Харьков Сейчас".

"Тепер замінували й ліцей" Очаг ". Копи та рятувальники на місці", - йдеться на каналі.


Крім того, Telegram-ресурс пише про ще один мінування навчального закладу. На цей раз в центрі міста.

"Ще повідомляється про мінування ліцею "Професіонал", - додають в "Харьков Сейчас".

Всіх дітей і персонал вивели на вулиці.

Нагадаємо, в Харкові вже третій день поспіль невідомий повідомляє про "мінування" Сервісного центру на вулиці Шевченка, 62. На цей раз про це пише Telegram-канал "Харків Зараз" поки без посилання на відділ комунікації ГУ НП України в Харківській області. "Це навіть не смішно. Третій день мінують сервісний центр МВС на Шевченка", - йдеться в повідомленні каналу.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, за даними поліції 17 лютого, о 9:33 невідомий повідомив про нібито закладену вибухівку у двох будівлях по вулиці Шевченка, 62, в тому числі та в Сервісному центрі МВС. На місце були вибухотехніки для перевірки інформації.

За день до цього поліційні не підтверджували інформацію про мінування декількох об'єктів в Харкові. Під час дослідження будівель поліцаї не знайшли ніяких вибухонебезпечних предметів. У поліцію повідомили про закладення вибухівки у двох будинках на вулиці вул.Шевченка 16 лютого близько 9:50. Під час перевірки правоохоронці обстежили 2500 кв. метрів приміщень і 4100 кв. метрів прилеглої території, евакуювали 105 осіб. Ніяких вибухонебезпечних предметів не знайшли.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися