У Харкові 18-річний водила збив пішохода та сам врізався в стовп (ФОТО)

Травмованого в ДТП чоловіка доставили до лікарні

У Харкові, 26 лютого, о 21:30 на вулиці Москалівської сталося ДТП з постраждалими. Про це повідомили в пресслужбі ГУ НП в Харківській області.

Відзначається, що 18-річний водій автомобіля "Volkswagen passat" збив чоловіка, якому близько 35 років. Після цього хлопець врізався в стовп. Травмованого потерпілого доставили до лікарні. 

Слідчий відкрив кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 3 обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Нагадаємо, 26 лютого, на Салтівці водій вилетів з дороги на тротуар. За словами чоловіка, його підрізав на дорозі таксист, а він, уникаючи зіткнення, вилетів на тротуар. Тест на драгері показав, що водій Audi був тверезим.

Раніше "Коментарі" розповіли про ДТП в селі Крисине Богодухівського району, у якій на трасі "Харків-Охтирка" зіткнулися пасажирський автобус та легковик. Після аварії в автомобілі "ВАЗ-21099" 71-річний водій та 70-річна пасажирка загинули на місці.




Джерело: https://hk.npu.gov.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися