Під Харковом зліпили 30-метровий вареник

Участь у встановленні рекорду взяли 19 старостинских округів

На Харківщині в Лозовій зліпили ледачий вареник довжиною 28,5 метра. Відзначається, що його зліпили на святкуванні Масляної, яке відбулося вчора, 29 лютого. За даними Лозівської міськради, участь у встановленні рекорду взяли 19 старостинських округів. Вареники варили на площі в котлі, заправляли сметаною і пригощали всіх бажаючих.

Крім того, в центрі Лозовий пройшли святковий концерт, конкурс-виставка кращого опудала і традиційне спалення опудала Зими.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що сьогодні, 1 березня, в Харкові пройдуть святкові гуляння почнуться з 12:00 і триватимуть до самого вечора. Почнуть заходи колективи Шевченківського району, потім виступлять представники Слобідського, Московського, Немишлянського, Новобаварського, Холодногірського і Основ'янського районів Харкова. Крім того, організатори пообіцяли 7-метровий стовп з подарунками і народну дискотеку.

Читайте також: у Харкові зоопарк планує побудувати відкритий вольєр для двох білих ведмедів — самця і самки — в зоні "Світ узбережжя".



Джерело: https://lozovarada.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися