У Харкові кішка не могла дістатися до кошенят: малюків замурували

Небайдужа бабуся врятувала маленьких кошенят

У Харкові 26 червня в підвалі на пр. Героїв Сталінграда, 185 замурували п'ятьох кошенят. Їхня мама ходила навколо підвалу і дуже переживала, бо не могла потрапити до своїх діток. Про це повідомили в групі "Порятунок тварин Харків".

Зазначається, що до активістів звернулася 70-річна бабуся і попросила про допомогу. Всіх малюків оперативно звільнили.

За кошенятами і кішкою тепер наглядають місцеві жителі. Активісти звернулися в поліцію і написали заяву за фактом жорстокого поводження з тваринами (ст. 299 ККУ і ст. 89 КУпАП).

Останні новини про тварин:

• У Харківський зоопарк поселили мандаринок і каролінок. Зазначається, що новим жителям зоопарку виділили відкритий сітчастий вольєр площею 457 м2. Басейн у вольєрі циркулює, щоб взимку там не замерзала вода.

Також пташкам зробили комбіновану стелю: сітку і своєрідні навіси, щоб птахи могли насолоджуватися природним світлом, а за необхідності - сховалися в тінь або від негоди.

• Десятимісячний жираф Дем'ян, або просто Дьома успішно приїхав до Харкова і оселився у величезному приміщенні для жирафів на території Харківського зоопарку. Дьома відправився з Одеси до Харкова 31 травня і вже наступного дня вже знайомився з харків'янами.

• У Харкові жителі багатоповерхівки знайшли у себе під ліжком пітона. Як рептилія потрапила на 9 поверх у закриту квартиру - невідомо.

На місце, щоб схопити незваного гостя, прибула патрульна поліція. Власники квартири пізно ввечері почули у себе вдома дивні звуки, вони заглянули під ліжко і були дуже налякані, оскільки виявили там величезну змію. Жінка зателефонувала в поліцію і ДСНС із повідомленням про дивну знахідку.




Флот

4 липня 2021, 22:16

Пассажиры также не могут добраться до государственных теплоходов Администрации речных портов https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3848225208621042

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися