У Харкові біля «Металіста» пожежа знищила склад відомої піцерії (ВІДЕО)

У Слобідському районі локалізували пожежу

У Харкові 14 липня по вулиці Тарасівська, 2а горіла дерев'яна господарська будівля. Подробиці розповіли в пресслужбі ДСНС Харківської області.

Спочатку про пожежу повідомили в соцмережах і розповіли, що нібито горить відома львівська піцерія "Маранелла", однак виявилося, що горіли складські приміщення піцерії.

На місці працювали два відділення. Пожежа охопила близько 50 кв.м. одноповерхового господарчої будівлі. О 12:14 пожежу вже вдалося локалізувати.

Інші пожежі:

У селі Котлярі (Харківський район) на вулиці Миру полум'я охопило приватну станцію технічного обслуговування. Коли рятувальники прибули, то вогонь охопив приміщення СТО на площі близько 500 кв. м. Пожежа знищила п'ять автомобілів.

У Харкові вночі на вул. Салтівське шосе, 100/1 горів продуктовий магазин. На місці події працювали три пожежно-рятувальні підрозділи ДСНС, три одиниці техніки та 12 осіб особового складу ДСНС. Вогонь охопив 50 кв. м. За даними пожежників, всередині горіла меблі, торгове обладнання, прилавки з товаром і т.д.

Харківські рятувальники отримали повідомлення про пожежу в п'ятиповерховому будинку на вулиці Отакара Яроша, 11а. За даними рятувальників, пожежа охопила одну з квартир. Там горіли домашні речі та меблі, а полум'я виривалося з вікна назовні. При цьому з іншого вікна 73-річний чоловік кликав на допомогу. Проблема була в тому, що на вікнах у нього стояли грати, тому вибратися ніяк не виходило.

У Мерефі горів приватний будинок по вулиці Сухоярська, 101. Відзначається, що на місці події працювали два відділення рятувальників місцевої пожежної частини. Коли пожежники приїхали, полум'я вже охопило дах та веранду будинку на 60 кв. м. Вогонь гасили з двох пожежних стволів. У пожежі постраждали чоловік з дружиною і дитина.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися