Жахлива пожежа в Харкові: Гасили 18 годин (ВІДЕО)

У Харкові рятувальники все-таки ліквідували пожежу на складах деревини

Харківські рятувальники 15 липня о 2:43 отримали повідомлення про пожежу на складах приватного підприємства зі зберігання деревини на вулиці Киргизькій, 19. Подробиці розповіли в пресслужбі ДСНС Харківської області.


На момент прибуття рятувальників полум'я охопило 750 кв.м. Через таких масштабів на місці працювало 10 відділень пожежно-рятувальної служби на автоцистернах та навіть пожежний потяг. Всього до гасіння залучили 70 рятувальників, вони гасили вогонь з 18 пожежних стволів. Локалізувати пожежу вдалося лише о 05:00, проте повністю ліквідувати вийшло тільки о 21:10.

Пожежники врятували оператора електропідстанції 1958 року. Ніхто не помер і не постраждав. Зараз професіонали з'ясовують, що викликало таку пожежу.

Інші пожежі:

У Харкові 14 липня по вулиці Тарасівській, 2а горіло дерев'яне господарську будівлю. Спочатку про пожежу повідомили в соцмережах і розповіли, що нібито горить відома львівська піцерія "Маранелла", однак виявилося, що горіли складські приміщення піцерії.

У селі Котлярі (Харківський район) на вулиці Миру полум'я охопило приватну станцію технічного обслуговування. Коли рятувальники прибули, то вогонь охопив приміщення СТО на площі близько 500 кв. м. Пожежа знищила п'ять автомобілів.

Харківські рятувальники отримали повідомлення про пожежу в п'ятиповерховому будинку на вулиці Отакара Яроша, 11а. За даними рятувальників, пожежа охопила одну з квартир. Там горіли домашні речі та меблі, а полум'я виривалося з вікна назовні. При цьому з іншого вікна 73-річний чоловік кликав на допомогу. Проблема була в тому, що на вікнах у нього стояли грати, тому вибратися ніяк не виходило.

У Мерефі горів приватний будинок по вулиці Сухоярська, 101. Відзначається, що на місці події працювали два відділення рятувальників місцевої пожежної частини. Коли пожежники приїхали, полум'я вже охопило дах та веранду будинку на 60 кв. м. Вогонь гасили з двох пожежних стволів. У пожежі постраждали чоловік з дружиною і дитина.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися