Водій згорів живцем: на Харківщині спалахнув зерновоз

У водія вантажівки майже не було шансів на порятунок. Кабіна вантажного автомобіля загорілася ще до прибуття пожежників

На Харківщині сталася трагедія. У Красноградському районі згорів живцем місцевий мешканець. Пожежникам не вдалося його врятувати. Про це повідомляють у прес-службі Головного управління ДСНС в Харківській області.

Подія сталася 3 серпня, близько 14:00 години. На лінію "101" подзвонили працівники сільськогосподарського підприємства, що знаходиться у селищі Кегичівка, та повідомили про загоряння автомобіля й те, що їхній колега потребує допомоги.

Відомо, що на території зернотоку по вулиці Ювілейній перекинулася вантажівка марки ГАЗ. У цей час водій ГАЗ саме вивантажував зерно. Від перекидання у автівці пошкодилась газова установка й в результаті витоку газу автомобіль охопило полум'ям.

Кабіна вантажного автомобіля загорілася до моменту прибуття вогнеборців на автоцистерні. Водія врятувати не змогли. Чоловік загинув під час пожежі, йому було 38 років. Тіло загиблого передано на судово-медичну експертизу.

Загасити вогонь пожежникам вдалося лише о 14:20. Вантажівка згоріла повністю. Вогонь пошкодив і частину зерна, що висипалося на землю. Суми збитків наразі обраховують.

На місце трагедії виїжджала слідчо-оперативна група. Обставини загибелі працівника підприємства встановлюватимуть правоохоронці.

Як повідомляв портал "Коментарі", у Харкові під час руху загорівся автомобіль. Раніше портал "Коментарі" писав про масштабну пожежу в Харкові. Для її гасіння викликали пожежний поїзд. Загорілися склади, де зберігали деревину. Пожежники гасили вогонь протягом двох годин. Також портал "Коментарі писав, що у Харківській області протягом 2 та 3 серпня буде надзвичайна пожежна небезпека (5 клас).






Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися