У харківському метро чоловік стрибнув на рейки, побачивши поліцейського (ВІДЕО 18+)

На щастя, він не постраждав

У Харківському метрополітені на станції Індустріальна стався інцидент. Там чоловік зістрибнув з платформи на рейки. Відповідний відеоролик зняли очевидці події, його оприлюднили в телеграм-каналі "Труха".

Відзначається, що чоловік вирішив так вчинити, побачивши співробітника поліції. Про інші причини такої поведінки з боку громадянина не згадується.

"На Індустріальній білочник влаштував безкоштовний треш-концерт. Каже побачив поліцейського, тому зістрибнув на рейки", - пишуть в "Трухе".


Нагадаємо, що в місті Вовчанськ Харківської області стався інцидент. Повністю оголений чоловік чинив опір затриманню трьом співробітникам поліції. Повідомляється, що поліція прибувала на виклик про хуліганство і зіткнулася з неадекватною поведінкою чоловіка. Правоохоронці намагалися затримати порушника, але той почав нападати на співробітників, вдаривши одного з них ногою.

Раніше в матеріалі інтернет-видання "Коментарі" також повідомлялося, що поліцейських викликали на вулицю Ушакова. Люди розповіли, що на даху приватного будинку сидить чоловік і якось неадекватно себе веде. Патрульні приїхали на місце і спробували якось зблизитися з ним. Однак останній взяв металеву палицю і почав кидатися на поліцейських. Правоохоронці отримали серйозні травми, їх госпіталізували. Зловмисника вже затримали. Ним виявився 39-річний харків'янин з психічним розладом. Його теж госпіталізували в лікарню. За насильство по відношенню до правоохоронців фахівці відкрили кримінальне провадження. Санкція статті передбачає до п'яти років в'язниці.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися