Захотів погратися: в Харкові чоловік вбив пса на очах у дітей

Чоловік застрелив тварину з пневматичної гвинтівки

Чоловікові, який в Харкові на очах у дітей застрелив собаку, повідомили про підозру. Про це йдеться на офіційному сайті Харківської обласної прокуратури.

Там повідомляють, що в кінці травня 2021 року чоловік проїжджав на автомобілі в Немишлянському районі. Там він побачив двох дітей - 13-річного хлопчика і 11-річну дівчинку, які гралися з собакою. Чоловік ввів дітей в оману, сказавши, що теж хоче пограти з твариною. Однак він дістав з машини пневматичну гвинтівку і застрелив пса в присутності неповнолітніх.

Санкція статті, за якою підозрюють чоловіка, передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Раніше портал "Коментарі" писав, що вихованка кінологічного центру ГУНП в Харківській області службовий собака Мира виявила чоловіка, який займався розповсюдженням наркотиків. У травні Мира разом з поліцейським Харківського кінологічного центру приєдналася до патрулювання в Холодногірському районі, вони увійшли до складу загону під керівництвом співробітників другого відділу поліції Харківського РУП №3. Під час проведення перевірки території Мира зацікавилася 50-річним громадянином і зреагувала відповідно до протоколу про виявлення заборонених речовин. Собака була абсолютно впевнена у тому, що в особистих речах чоловік ховає наркотики.

Також у матеріалі нашого видання можна прочитати, що на проспекті Ювілейному в Харкові сталася дорожньо-транспортна пригода. 35-річний водій автомобіля "BMW" скоїв наїзд на 38-річного пішохода. За даними слідства, чоловік переходив дорогу поза пішохідним переходом у невстановленому місці. Внаслідок цього на нього наїхав автомобіль зазначеної марки. Постраждалого забрала карета швидкої допомоги, однак по дорозі в лікарню чоловік помер





Ольга

12 серпня 2021, 09:34

Цитата: "Мужчина застрелил животное с пневматической винтовки" Уважаемый редактор, в русскоязычном тексте следует писать "из пневматической винтовки"

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися