У центрі Харкова сталася масштабна ДТП: в "газелі" відірвало кабіну (ФОТО, ВІДЕО)

Аварія сталася на перехресті проспекту Науки і вулиці Космічної

У центрі Харкова на перехресті проспекту Науки і вулиці Космічної сталася аварія. Там зіткнулися авто BMW і "газель". Перші фотографії та відео з'явилися в соціальних мережах, пише Newsroom.

На фотографіях очевидців можна помітити, що від удару капот автомобіля BMW зім'яло, однак через те, що спрацювали подушки безпеки, водій не постраждав. А ось у "газелі" практично відірвало кабіну.

picture

До місця події прибула бригада швидкої допомоги. За попередніми даними, внаслідок ДТП ніхто не постраждав. Правоохоронці обіцяють надати деталі аварії пізніше.

picture

Нагадаємо, що правоохоронці Харкова продовжують встановлювати обставини аварії, яка сталася 11 серпня на перехресті вулиць Валентинівської і Гвардійців Широнінців. Там зіткнулися дві іномарки - Nissan X-Trail і Teslа.

А 10 серпня близько 20:25 на проспекті Ювілейному в Харкові сталася дорожньо-транспортна пригода. 35-річний водій автомобіля "BMW" скоїв наїзд на 38-річного пішохода. За даними слідства, чоловік переходив дорогу поза пішохідним переходом у невстановленому місці. Внаслідок цього на нього наїхав автомобіль зазначеної марки. Постраждалого забрала карета швидкої допомоги, однак дорогою в лікарню чоловік помер.

Також напередодні під Харковом в районі Нової Водолаги рейсовий автобус Харків-Лазурне влетів у відбійник. Медики госпіталізували 45-річного водія автобуса до Красноградської районної лікарні. За словами пасажирів, чоловік заснув за кермом. Люди сфотографували автобус, який стоїть на узбіччі. В кабіні транспорту виднілася калюжа крові.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися