У Харкові Mercedes Sprinter перекинувся на проспекті Московському, водій загинув

Жахлива ДТП трапилася в Індустріальному районі міста

Рятувальники деблокували з перекинутого мікроавтобуса постраждалого водія. Сьогодні, 13 серпня, пообіді на номер "101" надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася на проїжджій частині навпроти будинку на проспекті Московському, 277. Аварія сталася за участю мікроавтобуса "Mercedes Sprinter", водій якого допустив його перекидання.

До місця події прибули рятувальники 8-ї рятувальної частини ДСНС, які витягли постраждалого через лобове скло і передали медикам швидкої. На жаль останні констатували смерть водія. Обставини цієї події встановлюють правоохоронці.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі. Харків", в центрі Харкова сталася масштабна ДТП: у "газелі" відірвало кабіну. У центрі Харкова на перехресті проспекту Науки й вулиці Космічної сталася аварія. Там зіткнулися авто BMW і "газель". Перші фотографії та відео з'явилися в соціальних мережах.

На фотографіях очевидців можна помітити, що від удару капот автомобіля BMW зім'яло, однак через те, що спрацювали подушки безпеки, водій не постраждав. А ось у "газелі" практично відірвало кабіну. До місця події прибула бригада швидкої допомоги. За попередніми даними, внаслідок ДТП ніхто не постраждав. Правоохоронці обіцяють надати деталі аварії пізніше.

А 10 серпня близько 20:25 на проспекті Ювілейному в Харкові сталася дорожньо-транспортна пригода. 35-річний водій автомобіля "BMW" скоїв наїзд на 38-річного пішохода. За даними слідства, чоловік переходив дорогу поза пішохідним переходом у невстановленому місці. Внаслідок цього на нього наїхав автомобіль зазначеної марки. Постраждалого забрала карета швидкої допомоги, однак по дорозі в лікарню чоловік помер.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися