У Харківській області чоловік по приколу підпалює все підряд (ВІДЕО)

На камеру зняли палія

У селі Плахтіївка чоловік підпалив палицю і палив нею все на орендованому полі. Усе це зняла на відео заступниця Близнюківського селищного голови, яка проїжджала поруч із полем. Жінка зробила чоловікові зауваження, а він просто проігнорував і продовжив палити траву. Про це розповіли у пресслужбі Головного управління ДСНС у Харківській області.

Зазначається, що полум'я поширилося на площу 1500 кв.м. Рятувальники гасили пожежу кілька годин. Інформацію про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань по ст. 245 ч. 1 Кримінального Кодексу України "Знищення або пошкодження об'єктів рослинного світу".


Головні новини Харківській області:

В смт Старий Салтів 28 липня близько опівночі знайшли тіло вбитої шестирічної дівчинки у покинутому будинку. Вбивцею виявився 13-річний сусід. Психіатрична експертиза визнала хлопця абсолютно осудним і усвідомлюють свої дії.

У Харкові на перехресті вулиць Бакуліна та Шатилівській зібралося багато правоохоронців та спецпідрозділи, які з автоматами пробираються у приватний будинок. Про це ЗМІ дізналися від очевидців. Крім цього, журналістам розповіли, що спецоперацію проводять правоохоронці з Департаменту карного розшуку поліції Харківської області.

Один з близьких друзів Кернеса депутат Харківської міської ради Ігор Аріх судитиметься з місцевими антикорупціонерами. Політик збирається зобов'язати ХАЦ (Харківський антикорупційний центр) спростувати нібито неправдиву інформацію про нього і виплатити компенсацію в 50 тисяч гривень.

У Харківській області за станом на 27 серпня коронавірус виявили всього у 195 осіб. За добу від коронавірусу померло шестеро осіб. В області COVID-19 діагностували вже у 151 506 осіб. За весь період пандемії в регіоні від COVID-19 помер 3663 хворих. Одужали від коронавірусу вже 146 008 осіб. Зараз під наглядом медиків знаходиться 1835 пацієнтів.



Джерело: https://kh.dsns.gov.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися