У Харкові мотоцикліст збив одразу двох осіб (ФОТО)

На Московському проспекті відбулося ДТП

У Харкові ввечері, 28 серпня, 23-річний водій мотоцикла "Hyosung" збив   46-річного чоловіка і 69-річну жінку. Спочатку фотографії з місця події очевидці публікували в соцмережах. Подробиці події вже розповіли в пресслужбі Національної поліції Харківської області.

Відзначається, що на Московському проспекті люди виходили з трамвая і в них несподівано влетів мотоцикл. Всіх постраждалих доставили в лікарню. Зараз фахівці розв'язують питання про відкриття кримінального провадження.

Інші новини:

Один з близьких друзів Кернеса депутат Харківської міської ради Ігор Аріх судитиметься з місцевими Антикорупціонер. Політик збирається зобов'язати ХАЦ (Харківський антикорупційний центр) спростувати нібито недостовірну інформацію про нього і виплатити компенсацію в 50 тисяч гривень.

У Харкові вночі, 28 серпня, на Клочківському спуску чоловік за кермом автомобіля Volkswagen на смерть збив коня. Відповідне відео очевидці опублікували в соцмережах. На кадрах тіло тварини лежить прямо посередині дороги на трамвайних рейках.

У Харкові реконструювали та вже відкрили парк "Юність". Там влаштували цілий свято з виставкою, концертом, дискотекою та лазерним шоу. На території парку з'явилися спортивні та дитячі майданчики, скеледром, місце для вигулу собак, громадський туалет і замок для дітей. У мерії відзначили, що реконструкція локації триває і там з'явиться ще багато всього цікавого.

Харківський плавець 26-річний Максим Кріпак завоював на Паралімпіаді Токіо-2020 золоту медаль на 100-метрівці вільним стилем і встановив новий світовий рекорд для класифікації S10 в 50,64 секунди. Минулий світовий рекорд, який належав бразильцеві, Кріпак перевершив на 0,23 секунди. Крім цього Максим став срібним призером на дистанції 50 метрів вільним стилем.




Джерело: https://hk.npu.gov.ua/

Тритики

30 серпня 2021, 00:03

Дабл килл

Петр 1

29 серпня 2021, 18:30

На нары пидара

Жора

29 серпня 2021, 18:27

Надо было снять шлем с мотоциклиста придержать за руки и несколько раз уе-бать шлемом не по голове а по позвоночнику по всей длине.Потом одеть шлем и посадить на тротуар. Может другим наука будет не гонять по городу как бешеным.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися