У Харкові жителі створили звалище з оленячих туш (ВІДЕО 18+)

У Харкові знайшли звалище оленячих туш

У Харкові на території селища Жуковського виявили звалище із туш загиблих оленів. Відповідне відео очевидець опублікував в місцевому телеграм-каналі "Труха".

Зазначається, що останки тварин лежали між вулицею Гризодубова та кладовищем №17. Тіла знайшли на узбіччі дороги біля поля. На місце події викликали поліцію.

Контекст:

У Харківській області близько звалища знайшли купу кісток мертвих тварин. Зазначається, що волонтерка Ірина Семенчіна знайшла поховання мертвих тварин. На місце події прибули її колеги з "Центру поводження з тваринами", які виявили два могильники з мішками кісток. Кістки та черепи належать козам і вівцям.

У Харкові власник поні залишив тварина на спеці в замкненому автомобілі на площі Свободи. Обурений очевидець зняв це на камеру і присоромив господаря поні. Відповідне відео зараз публікують в соцмережах. За словами очевидця, він просто проходив повз і почув, що поні видає звуки з машини. Водія не було на місці, а навколо замкненого автомобіля сильно смерділо. Чоловік знайшов господаря поні й під загрозою виклику поліції змусив випустити бідну тварину.

У мережі почали з'являтися перші фотографії та відео від відвідувачів, які отримали запрошення на урочисте відкриття зоопарку у Харкові. Всі відвідувачі одноголосно заявляють, що зоопарк вийшов просто чудовим: новенькі комфортні вольєри, обладнані з урахуванням природного способу життя кожної тварини, величезна раціонально розмежована територія, зручні містки для спостереження за тваринами, безпечні огорожі та відчуття того, що тваринам тут добре.

У Харкові вночі 28 серпня на Клочківському спуску чоловік за кермом автомобіля Volkswagen на смерть збив коня. Відповідне відео очевидці опублікували в соцмережах. На кадрах тіло тварини лежить прямо посередині дороги на трамвайних рейках.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися