У Харкові поні залишили на спеці в машині (ВІДЕО)

Харків'янина обурило поводження з твариною

У Харкові власник поні на площі Свободи залишив тварину на спеці в замкненому автомобілі. Обурений очевидець зняв це на камеру і присоромив господаря поні. Відповідне відео зараз публікують у соцмережах.

За словами очевидця, він просто проходив повз і почув, що поні видає звуки з машини. Водія не було на місці, а навколо замкненого автомобіля сильно смерділо. Чоловік знайшов господаря поні й під загрозою виклику поліції змусив випустити бідну тварину.

Інші новини Харкова:

У Харкові вночі 28 серпня на Клочківському спуску чоловік за кермом автомобіля Volkswagen на смерть збив коня. Відповідне відео очевидці опублікували в соцмережах. На кадрах тіло тварини лежить прямо посередині дороги на трамвайних рейках.

В смт Старий Салтів 28 липня близько опівночі знайшли тіло вбитої шестирічної дівчинки в покинутому будинку. Вбивцею виявився 13-річний сусід. Психіатрична експертиза визнала хлопця абсолютно осудним і усвідомлюють свої дії.

Один з близьких друзів Кернеса депутат Харківської міської ради Ігор Аріх судитиметься з місцевими антикорупціонерами. Політик збирається зобов'язати ХАЦ (Харківський антикорупційний центр) спростувати нібито неправдиву інформацію про нього і виплатити компенсацію у 50 тисяч гривень.

У мережі почали з'являтися перші фотографії та відео від відвідувачів, які отримали запрошення на урочисте відкриття зоопарку у Харкові. Всі відвідувачі одноголосно заявляють, що зоопарк вийшов просто чудовим: новенькі комфортні вольєри, обладнані з урахуванням природного способу життя кожної тварини, величезна раціонально розмежована територія, зручні містки для спостереження за тваринами, безпечні огорожі та відчуття того, що тваринам тут добре.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися