День знань на Харківщині: жінка на жигулях збила двох дітей (ФОТО)

У Харківській області дітей збив автомобіль

У Чугуєві 1 вересня на вулиці Мічуріна близько 15:30 жінка за кермом ВАЗ-2103 збила двох дітей. Про це розповіли у пресслужбі ГУ Нацполіції Харківської області.

В правоохоронних органах розповіли, що жінка їхала на нерегульованому перехресті. При повороті вліво вона не впоралася з керуванням і збила дітей. У Харківську міську клінічну лікарню швидкої та невідкладної медичної допомоги госпіталізували 10-річну дівчинку та 11-річного хлопчика.

Інформацію про подію зареєстрували в Єдиному обліку заяв та повідомлень. Зараз фахівці працюють над кваліфікацією події за Кримінальним кодексом України.

Інші ДТП в Харківській області:

У Харкові на вулиці Зубарєва п'яний чоловік на Mazda на пішохідному переході врізався в іншу машину та спробував втекти. Його змогли затримати перехожі та викликати поліцію. За словами очевидців людина врізалася лоб в лоб у Volkswagen, який рухався по зустрічній смузі. Після цього п'яний водій Mazda злякався та  почав заднім ходом збігати з місця ДТП, він встиг проїхати кілька кварталів, перш ніж його затримав потерпілий разом із перехожими.

Двоє молодих людей намагалися вкрасти BMW в іноземця, але їх почала переслідувати поліція, в результаті чого 22-річний викрадач за кермом авто потрапив у ДТП. Один з юнаків виявився неповнолітнім, його спільнику загрожує подвійне покарання: незаконне заволодіння транспортним засобом групою осіб та звинувачення в залученні неповнолітнього у незаконну діяльність.

У Харкові на Навої Баварії 26 серпня сталося ДТП з трактором і ВАЗ-2108. Легковик перекинулася на дах. Відповідні відео очевидці публікували в соцмережах.



путин хуесост

2 вересня 2021, 10:34

дЭбилка и лаврушка

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися