У Харкові посеред дороги поліцейський побився з водієм (ВІДЕО)

У Харкові посеред дороги побилися водії

У Харкові 11 вересня на вулиці Маяковського близько 16:00 поліцейський побився з водієм. Подробиці вже розповіли в ГУ Нацполіціі Харківської області.

Правоохоронці розповіли, що співробітника слідчого управління підрізав автомобіль Nissan Micra. Чоловік вийшов до автомобіля поліцейського, почав матюкатися і бити по кузову, а потім взагалі взяв биту і почав погрожувати. Поліцейський дістав балончик зі сльозогінним газом і злякав чоловіка.

За вказаним фактом фахівці відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Кадрова інспекція розпочала службове розслідування.

Конфлікти в Харкові:

У сквері на площі Поезії підлітки регулярно влаштовують "відпочинок" біля фонтану перед будівлею банку. Бійка була серйозною: підлітки налітали один на одного по кілька осіб і добивали лежачих. Зараз площа Поезії регулярно патрулюють поліцейські.

У Харкові на перехресті вулиць Бакуліна і Шатилівської зібралося багато правоохоронців і спецназ, які з автоматами пробираються у приватний будинок. Про це ЗМІ дізналися від очевидців. Крім цього, журналістам розповіли, що спецоперацію проводять правоохоронці з Департаменту карного розшуку поліції Харківської області.

У Харкові люди не могли нормально розмістити рекламні матеріали, пов'язані з "Харків Прайд". Представники ЛГБТ постійно стикалися з образами та агресією. Про це розповіла продюсер рекламного агентства Arriba Мерьям Йол на своїй сторінці в Facebook.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися