У Харкові маленький автомобіль залетів під фуру й застряг там (ФОТО)

На проспекті Льва Ландау зіткнулися MAN та Volkswagen

У Харкові 15 вересня на проспекті Льва Ландау, 92, в ДТП постраждав водій автомобіля Volkswagen. Про це розповіли в пресслужбі Патрульній поліції області.

За попередніми даними, водій Volkswagen не впорався з керуванням і врізався в вантажівку, яка їхала попереду. Чоловіка доставили в лікарню.

YUMmmj-0M0iwZ7R2A0ecLeTVU.jpg

Інші ДТП в Харківській області:

У Харкові 15 вересня невідомі з палицями напали на автомобіль швидкої допомоги. Медики приїхали до 43-річного чоловікова та разом з водієм пішли до хворого у квартиру, щоб на ношах доставити його в "швидку". У цей момент до порожнього автомобіля підійшли люди, і почали бити його палицями та ногами. Транспортний засіб отримав механічні пошкодження.

 У селищі Солоницівка по вулиці Сумській Шлях 37-річний водій автомобіля ВАЗ 210994-20 по шляху до Харкова збив 67-річну жінку. Зазначається, що жінка разом із чоловіком переходила дорогу по пішохідному переходу. Водій не помітив їх та збив жінку, яка померла на місці. Чоловік померлої у ДТП не постраждав. 

 У Харкові на вулиці Великій Панасівській, водій за кермом автомобіля Daewoo Lanos врізався у паркан. Відповідні фотографії очевидці публікують у соцмережах. На фото видно, що автомобіль буквально протаранив наскрізь огорожу. Подробиць події правоохоронці поки не встановили. 

 У Харкові на вулиці Зубарєва п'яний чоловік на Mazda на пішохідному переході врізався в іншу машину та спробував утекти. Його змогли затримати перехожі та викликати поліцію. За словами очевидців, чоловік врізався лоб у лоб у Volkswagen, який рухався по зустрічній смузі. Після цього п'яний водій Mazda злякався та почав заднім ходом втікати з місця ДТП. Він встиг проїхати кілька кварталів, перш ніж його затримав потерпілий разом із перехожими.



Джерело: https://hk.npu.gov.ua/ru/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися