У Харкові чоловік знищив агітаційний намет "Партії Шарія" (ВІДЕО)

У Харкові чоловік знищував агітацію Добкіна і Шарія

У Харкові 14 жовтня на вулиці Полтавський Шлях 23-річний хлопець знищив агітаційний намет "Партії Шарія". Також по вулиці Сумській ще 10 жовтня чоловік зруйнував політичну рекламу Михайла Добкіна. Про це розповіли в пресслужбі ГУ Нацполіції Харківської області.

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Тепер хлопцю загрожує штраф від 1 тис. до 2 тис. неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт до шести місяців, або обмеження волі до п'яти років.

Також в соціальних мережах опублікували відповідне відео. Там відзначили, що інцидент стався біля виходу зі станції метро "Холодна Гора". На кадрах чоловік з палицями знищує намет з символікою "Партії Шарія".  

Контекст:

У Харкові 31 жовтня пройдуть позачергові вибори міського голови. "Коментарі" повідомляли про те, що Верховна Рада прийняла відповідне рішення в кінці березня цього року.

Харків отримав понад 30 мільйонів гривень з державного бюджету на підготовку до позачергових виборів мера і виготовлення списків виборців. Відзначається, що 29,910 мільйона піде на підготовку до позачергових виборів, а 127 тисяч на виготовлення списків виборців і запрошень.

⬤ В останній день перед затвердженням остаточного переліку кандидатів на позачергових виборах мера Харкова двоє з уже зареєстрованих кандидатів подали заяви про відмову від участі в перегонах. Грошову заставу, яку вони внесли при реєстрації в якості кандидата, їм не повернуть.



Путин

15 жовтня 2021, 17:30

Молодец паринь! Нах..в рассею

Активист

15 жовтня 2021, 12:22

А если бы ему дали в еб-ло прямо при всех то наверное сразу его проститутки что скорее всего в стороне наблюдали за ним и записывали на камеру сразу вмешались и побежали к мусорам. Скорее всего это проплаченое Чувырло какими нибудь Дыбилами. По другому их не назовеш. Идет агитация на выборы и каждый имеет право выборы. А какое то Чувырло нанятое Дыбилами за подачку мешают и срывают право гражданина на свободное волеизлияние. Где этот Петух был когда по Сумской шел табун европидоров геев и лезбиянок которые те же Шарий и Добкин осуждал. Чего тогда не выбегал и не мешал ихнему шабашу Или это скорее и есть такой же петух с того шобла.

путин хуесост

15 жовтня 2021, 10:54

красавец

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися