Смертельна ДТП у Харкові: що відомо про стан госпіталізованих пасажирів Infiniti

Загроз для життя постраждалих немає

За словами віце-мера Світлани Горбунової-Рубан, водій автомобіля Infiniti, який вчинив смертельну аварію у Харкові, після отримання амбулаторної допомоги залишив стіни лікарні. Він сильно не постраждав. Про це представник мерії повідомляла на брифінгу 27 жовтня, передає Depo.Харків.

Горбунова-Рубан зазначила, що троє пасажирів Infiniti зараз перебувають у лікарні швидкої допомоги. У 19-річного юнака - закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забиття голови, вивих лівого плеча, забиття тулуба. 16-річна дівчина внаслідок аварії отримала закритий перелом лівого стегна, забиття м'яких тканин голови та тулуба.

І третій пасажир - також 19-річний хлопець, має закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забиті місця голови, забиті місця шиї, закритий перелом ключиці зліва.

Загалом стан усіх трьох постраждалих пасажирів стабільний. Загроз їхньому життю немає.

Нагадаємо, що ввечері, 26 жовтня, суспільство потрясла звістку про смертельну ДТП на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна у Харкові. Внаслідок аварії загинула людина, ще трьох з тяжкими травмами доставлено до лікарні. Аварія сталася близько 20.40. Автомобіль Infiniti на величезній швидкості, порушивши правила дорожнього руху, зіткнувся з Chevrolet, 58-річний водій якого загинув на місці. Самого 16-річного водія затримали. Якщо його провину доведуть, йому може загрожувати до восьми років ув'язнення.

ЗМІ повідомляли, що батьки 16-річного Миколи Харківського, який вчинив аварію на проспекті Гагаріна в Харкові, розлучені. Батько продає м'ясо на Благовіщенському (Центральному) ринку міста. А мати, за даними журналістів, проживає в Австралії та забезпечує фінансово свого сина.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися