Смертельна ДТП у Харкові: стало відомо, кому належав автомобіль Infiniti, яким керував неповнолітній

Транспортний засіб було зареєстровано на матір водія

16-річний юнак, що був за кермом автомобіля Infiniti і влаштував смертельну ДТП на проспекті Гагаріна в Харкові, не отримував посвідчення водія. Таку інформацію озвучив начальник відділу ДТП ГУНП України в Харківській області Олександр Умніков, повідомляє Depo.Харків.

За словами поліцейського, транспортний засіб було зареєстровано на матір водія.

"Посвідчення водія не було, він не отримував посвідчення", - повідомив Умніков.

Крім того, правоохоронець зазначив, що Infiniti порушив правила дорожнього руху, рухаючись на червоний сигнал світлофора, а автомобіль Chevrolet їхав на зелений.

Умніков розповів, що після аварії 16-річного водія Infiniti затримали в порядку ст. 208 КПК України. Зараз проводяться слідчі дії, а також призначено низку судових експертиз.

Поки що, додав Умніков, підлітка не допитали. Надалі буде проведено допит за участю адвоката та законних представників.

Нагадаємо, що ввечері, 26 жовтня, суспільство потрясла звістку про смертельну ДТП на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна у Харкові. Внаслідок аварії загинула людина, ще трьох з тяжкими травмами доставлено до лікарні. Аварія сталася близько 20.40. Автомобіль Infiniti на величезній швидкості, порушивши правила дорожнього руху, зіткнувся з Chevrolet, 58-річний водій якого загинув на місці.

За словами віце-мера Світлани Горбунової-Рубан, водій автомобіля Infiniti, який вчинив смертельну аварію у Харкові, після отримання амбулаторної допомоги залишив стіни лікарні. Він сильно не постраждав. Три пасажири Infiniti зараз перебувають у лікарні швидкої допомоги.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися