Смертельна ДТП на Гагаріна: ЗМІ дізналися, чим займаються батьки підлітка, який вчинив аварію, і де він навчається

Журналістам вдалося додзвонитися батькові юнака - Михайлу Харківському

Журналістам видання Newsroom вдалося з'ясувати, чим насправді займаються батьки 16-річного підлітка Миколи Харківського, який влаштував смертельну ДТП на проспекті Гагаріна у Харкові.

Так, ЗМІ зазначає, що мати неповнолітнього водія була засновником ТОВ "Фінансова ініціатива", яке надавало брокерські послуги та проводило операції з цінними паперами. Батько хлопця займається оптовою торгівлею м'ясом та м'ясопродуктами. Видання зазначає, що обоє батьків проживають у Харкові (раніше у ЗМІ з'явилася інформація, що мати живе в Австралії).

Журналістам вдалося додзвонитися батькові юнака – Михайлу Харківському, проте той відмовився коментувати подію.

"Я не відповідатиму на ваші запитання, я дуже втомився", - сказав чоловік, додавши, що перебуває з дружиною у розлученні й має намір допомогти постраждалим і сім'ї загиблого.

Крім того, видання з'ясувало, що Микола Харківський навчається в одному з міських технікумів, а раніше він був учнем приватної гімназії "Вогнище".

Нагадаємо, що ввечері 26 жовтня суспільство потрясла звістку про смертельну ДТП на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна у Харкові. Внаслідок аварії загинула людина, ще трьох з тяжкими травмами доставлено до лікарні. Аварія сталася близько 20:40 на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна. Автомобіль Infiniti на величезній швидкості, порушивши правила дорожнього руху, зіткнувся з Chevrolet, 58-річний водій якого загинув на місці.

У поліції повідомили, що транспортний засіб було зареєстровано на матір водія. Після аварії 16-річного водія Infiniti затримали в порядку ст. 208 КПК України. Наразі проводяться слідчі дії, а також призначено низку судових експертиз.



Андрей

27 жовтня 2021, 18:09

Я думаю что этому ублюдку,яйца надо оторвать ещё после стрельбы, решение судьи об условном убило мужика,и шо? судье привета.а не брал бы денег,и человек был бы живой,мразей сами развели,так а полиция сопли жуёт,их на х.йпосылают, реакции ноль, боятся суки,видать мажор зачётный,папа мясом торгует,надо было больше сыном заниматься,а не мясом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися