У Харкові мешканці скаржаться ще на одного міського гонщика (ВІДЕО)

На харківських дорогах з'явився ще один "гонщик"

У Харкові люди скаржаться на водія автомобіля Infiniti, який ганяє дорогами між машинами. Відповідне відео очевидці опублікували у соцмережах.

Деякі жителі негативно поставилися до водія: "Я дивуюся, чому вони завжди живі здорові, і з них, як з гусака вода?", "Повідомляйте номери в поліцію", "16-річний метадоновий материн гангстер".

При цьому багато хто заступився за водія: "А в чому суть проблеми, їхав мужик у правому ряду, водій на ланосі почав гальмувати, потім згадав про поворотник, водій на "Інфініті" перебудувався у лівий ряд із ПОВОРОТНИКОМ, що велика рідкість для Харкова. І повернувся у свій правий ряд. Хлопець нормально зреагував у цій ситуації. Давайте тоді вже скидати усіх, хто їздить у лівому ряду, що вже, вони теж ніби порушують".

Інші ДТП у Харкові:

Увечері 26 жовтня суспільство потрясло звістку про смертельну ДТП на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна у Харкові. Внаслідок аварії загинула людина, ще трьох з тяжкими травмами доставлено до лікарні. Аварія сталася близько 20:40 на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна. Автомобіль Infiniti на величезній швидкості, порушивши правила дорожнього руху, зіштовхнувся із Chevrolet, 58-річний водій якого загинув на місці.

У Харкові 11 листопада на пр. Науки водій на пішохідному переході збив двох 13-річних дітей, які йшли на зелений сигнал світлофора. Спікер обласної прокуратури Дмитро Чубенко розповів, хто був за кермом. За словами Чубенка, чоловікові 34 роки та він ніде офіційно не працює. При цьому автомобіль належить взагалі не йому, а юридичній особі. У соцмережах почала поширюватися інформація, що водій є сином чиновника, але це виявилося неправдою.



путин хуесост

13 листопада 2021, 21:06

какие же они все пiдapacы

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися